Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
18 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Basia
7 lat temu

Super pomysł na zdrową przekąskę 🙂
Pozdrawiam serdecznie!
Basia

Klaudia
7 lat temu

Mniam! Koniecznie musze wyprobowac ten przepis 🙂

DarkANGELika
7 lat temu

Wyglądają świetnie, aż jestem ciekawa jak smakują. Nigdy nie robiłam bez jajek i mleka:)

Zuza
7 lat temu

daktyle i muffinki! ujęłaś mnie 🙂

Madzia
7 lat temu

Czy maltoza z daktyli jest dużo lepsza od sacharozy z cukru? Bo 2 szklanki daktyli to więcej glukozy niż w szklance cukru.

zielenina
7 lat temu

kolejne do kolekcji, muffinek nigdy za dużo 😉

margot
7 lat temu

Dokładnie przepisów na muffiny zwłaszcza takich jak te nigdy nie za dużo
Madzia , bardzo świetny przepis

trackback

[…] Magda – blog  ‘Am mniam’ : Muffinki dyniowe z daktylami bez mleka i jajek […]

Ivi
Ivi
7 lat temu

Mam pytanie- czym można zastąpić puree z dyni? Pozdrawiam.

Ivi
Ivi
7 lat temu

czym można zastąpić puree z dyni? Pozdrawiam.

Margi
Margi
4 lat temu

Jak robisz domowe mleko kokosowe?

Gosia
Gosia
3 lat temu

Hmm Twoje przepisy są super, ale te mufinki kompletnie nie wyszły. Nie wiem co mogłam zrobić źle, na pewno niczego nie zapomniałam, w każdym razie mufinki przywarły do papilotek tak że trzeba było je zdrapywać a ponadto nie upiekły się w środku mimo przedłużania pieczenia, niestety poszły do śmieci. Jedyne co zrobiłam inaczej to dodałam mleko kokosowe ze sklepu ale było to z tych lepszych i w składzie nie było większych dziwności… jedyne co mi przychodzi do głowy to mogłam je za długo miksować przed dodaniem mąki (po dodaniu mąki tylko wymieszałam do połączenia), nie wiem czy to mogło mieć… Czytaj więcej »

Magda Gembacka
3 lat temu
Reply to  Gosia

Hm, trudno powiedzieć co się stało. Dawno nie robiłam tych mufinków. Muszę je upiec.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x