Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

8
Dodaj komentarz

avatar
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
MagdaBasiamariaAnkaMagdalena Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
margot
Gość

Te serduszka rozczulające wręcz :)))
A skład mają jak najbardziej ok.

Ela
Gość
Ela

Wyszły pyszne, akurat na dzień mamy:) Dzisiaj zrobiłyśmy powtórkę z samego budyniu na podwieczorek.

Anka
Gość
Anka

Dzięki za przepis! Za kilka dni wypróbuję, bo się imprezka syna szykuje. A skąd takie piękne foremki???
I czy ów budyń na pewno będzie miał odpowiednią konsystencję? Kupiłam arrowroot – czy ew. mogę go nim zagęścić?

Anka
Gość
Anka

Robiłam ten budyń już dwa razy – bardzo smaczny. Dla mnie najważniejsze, że 4-letnie moje dziecko (i jego koledzy) je chętnie. Tak więc POLECAM. 🙂

maria
Gość
maria

pycha!!!! budyń cudowny, moja córeczka zachwycona! (:

Basia
Gość
Basia

Witam!
Jestem nowa na blogu i jestem nim zachwycona! Czytam wszystkie przepisy z zachwytem i już, już chcę wszystko robić a tu klapa, nie mam tych wszystkich produktów, np mleka roślinnego, syropu daktylowego i innych;/
Tutaj moja prośba: czy mogę sama zrobić syrop daktylowy? Jeśli tak to jak? (nie mam dostępu do sklepów z zdrową żywnością ale do daktyli owszem:))
Rozumiem, że arrowrots tj jakiegoś rodzaju zagęszczacz tak samo jak agar o którym piszecie? jeśli tak, to czym innym mogłabym to zastąpić?(znowu problem z dostępnością;/)

Pozdrawiam serdecznie!