Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
8 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
margot
7 lat temu

Te serduszka rozczulające wręcz :)))
A skład mają jak najbardziej ok.

Ela
Ela
7 lat temu

Wyszły pyszne, akurat na dzień mamy:) Dzisiaj zrobiłyśmy powtórkę z samego budyniu na podwieczorek.

Anka
Anka
7 lat temu

Dzięki za przepis! Za kilka dni wypróbuję, bo się imprezka syna szykuje. A skąd takie piękne foremki???
I czy ów budyń na pewno będzie miał odpowiednią konsystencję? Kupiłam arrowroot – czy ew. mogę go nim zagęścić?

Anka
Anka
7 lat temu

Robiłam ten budyń już dwa razy – bardzo smaczny. Dla mnie najważniejsze, że 4-letnie moje dziecko (i jego koledzy) je chętnie. Tak więc POLECAM. 🙂

maria
maria
7 lat temu

pycha!!!! budyń cudowny, moja córeczka zachwycona! (:

Basia
Basia
6 lat temu

Witam!
Jestem nowa na blogu i jestem nim zachwycona! Czytam wszystkie przepisy z zachwytem i już, już chcę wszystko robić a tu klapa, nie mam tych wszystkich produktów, np mleka roślinnego, syropu daktylowego i innych;/
Tutaj moja prośba: czy mogę sama zrobić syrop daktylowy? Jeśli tak to jak? (nie mam dostępu do sklepów z zdrową żywnością ale do daktyli owszem:))
Rozumiem, że arrowrots tj jakiegoś rodzaju zagęszczacz tak samo jak agar o którym piszecie? jeśli tak, to czym innym mogłabym to zastąpić?(znowu problem z dostępnością;/)

Pozdrawiam serdecznie!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x