Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

14
Dodaj komentarz

avatar
6 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
SabrinaMagda GembackaAnna GołajewskaGolimekMagdalena Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
margot
Gość
margot

Maja jeszcze jedna zaletę , są bardzo fotogeniczne w twoim wydaniu Madziu

paulina - simpleandnatural
Gość
paulina - simpleandnatural

Będę robić je w najbliższym czasie, tylko jeszcze nigdy nie piekłam klopsików w piekarniku. Mam nadzieję, że nie przepiekę.

Magda Gembacka
Gość

Super. Koniecznie daj znać, czy wyszły i czy smakowały 🙂 Najważniejsze to wyczuć swój piekarnik i nie piec ich zbyt długoo, żeby nie były suche 🙂

Magdalena
Gość
Magdalena

Wyglądają jak te z Ikei wegańskie. 🙂

Magda Gembacka
Gość

Tworząc ten przepis inspirowałam się klopsami z Ikea. W smaku są inne( w tych z Ikea czuć w zasadzie tylko kumin, tu smak jest bogatszy 🙂 i pewnie mają nieco inny skład 🙂

Golimek
Gość
Golimek

Klopsiki są pyszne. W końcu coś smakowało wszystkim moim dzieciom 🙂
Piekłam 22 minuty i wcale nie były suche.

Magda Gembacka
Gość

Super. Bardzo się cieszę, że smakowały Twoim dzieciom <3

Anna Gołajewska
Gość
Anna Gołajewska

przymierzam się do zrobienia tych klopsików i mam dwa pytania: czy dodanie selera naciowego jest konieczne? czy można go czymś zastąpić?

pozdrawiam, Ania

Magda Gembacka
Gość

Aniu seler naciowy mozna pominąć albo zastąpić selerem korzeniowym 🙂 Pozdrawiam serdecznie.

Anna Gołajewska
Gość
Anna Gołajewska

Dziękuję.

Magda Gembacka
Gość

Bardzo proszę 🙂 Mam nadzieję, że klopsy będą smakowały 🙂

Sabrina
Gość

Jakiś czas temu trafiłam na Pani, a później o nim jakoś zapomniałam. Przypomniałam sobie, gdy zrobiłam pyszne kotleciki z soczewicy 🙂 muszę się zabrać za te klopsiki. Ale, że jestem bardzo kiepską kucharką mam pytania. Czy można zastąpić groszek takim z puszki, czy musi być mrożony? Przez jaki mniej więcej czas dusić warzywa na patelni? I włożyć do piekarnika na środku, czy bardziej u góry?

Pozdrawiam 🙂

Magda Gembacka
Gość

Groszek musi być mrożony, albo świeży. Warzywa należy dusić około 5-6 minut, aż wszystkie warzywa będą miękkie. Piec należy w środkowej części piekarnika. Pozdrawiam i życzę smacznego !

Sabrina
Gość

Dziękuję bardzo! 🙂