Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

13
Dodaj komentarz

avatar
8 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
MagdalenaJezabela_gaaAleksandramoni Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
mama-igi-tata
Gość

czy olej, syrop i esencje można jakoś zastąpić? powiedzmy innym olejem, miodem, cukrem waniliowym?

asieja
Gość

uwielbiam takie chrupiące śniadanie.

tata_orz
Gość

jestem fanem takich pyszności!
spotkałem się z tezą, że warto ziarno mieszać z czymś kwaśnym np. mus, dżem, sok owocowy dla lepszego wchłaniania np. żelaza, taka granola z musem lub świeżymi truskawami! mmmm 😉 pozdrawiam

moni
Gość

a gdzie mozna kupić zurawine suszona niesłodzona
pozdrawiam

Aleksandra
Gość

Polecam, pyszne, zdrowe idealne na śniadanie do jogurtu (jeśli, ktoś nie lubi mleka).

Ps. sok z pomarańczy pomaga wchłaniać naszemu organizmowi żelazo

Pyszny prezent!:)

a_gaa
Gość

Czy “płatki amarantusowe” to to samo co “amarantus ekspandowany”? Bo wszędzie tylko popping mieli…

a_gaa
Gość

OK, już wiem, że to nie to samo. Następnym razem zrobię dokładnie wg przepisu. Teraz bez płatków amarantusowych, z miodem zamiast syropu z agawy i bez suszonych jeżyn (jak sobie nasuszę, to będę miała, bo trudno to kupić ;)) – wyszło super! :)))
Zabierałam się do tego jak pies do jeża, a to takie proste!
Wariacje na temat sama przyjemność 😉

Jezabel
Gość
Jezabel

Ja robię ze stopionym masłem – 2 łyżki, żadnego cukru, syropu -do gotowej dosypuję dużo rodzynek – wychodzi wystarczająco słodka. Migdałów nie siekam, bo jestem leniwa 😉 za to dosypuję siemienia lnianego. Pycha!