fbpx

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
11 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
MoodBook
7 lat temu

Cudownie wygląda! Naturalna i o niebo zdrowsza od wersji sklepowej, trzeba spróbować.

margot
7 lat temu

oooo jaka galaretka , cała domowa i gęsta, Madzia cuda tworzysz

trackback

[…] View Recipe Ingredients & Preparation Instructions […]

trackback

[…] tym czasie należy zrobić galaretkę taką jak w tym przepisie tylko z połowy porcji. Następnie należy wylać ją na pierwszą warstwę deseru i odstawić do […]

Paulina
Paulina
6 lat temu

Witam. Czy robiła Pani galaretka w formie przetworu na zimę,jeśli tak bardzo proszę o przepis.

Paulina
Paulina
6 lat temu

Witam czy taką galaretkę można zrobić w formie przetworu na zimę?

trackback

[…] Spód: William Davis, Kuchnia bez pszenicy Baza: vegeluv Galaretka: am mniam […]

milena
milena
4 lat temu

Przepis ciekawy
PS. wiśnie znikną (a nie zniknął – on zniknął).

Magda Gembacka
4 lat temu
Reply to  milena

Dzięki za czujność. Poprawiłam 🙂

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x