Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 
Powiadomienia
Powiadom o
guest
6 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Gosia
Gosia
9 miesięcy temu

Bardzo fajny pomysł na cykl. Ja używam płatków owsianych i przecieru. W olej Rapso muszę się zaopatrzyć bo ostatnio zakupiłam olek rzepakowy tłoczony na zimno,nierafinowany ale do smażenia się nie nadaje. Czekam na kolejne “dobre produkty” 🙂

Maria
9 miesięcy temu

Super cykl 🙂 Od siebie dodam, że mąkę owsianą robię sama, mieląc płatki w młynku lub w blenderze 🙂

Ewa
Ewa
9 miesięcy temu

tak, fajny pomysł. zwrócę uwagę na olej i gołąbki! fajnie, że zwracasz uwagę na opakowanie.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x