fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
13 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
mama-igi-tata
13 lat temu

czy olej, syrop i esencje można jakoś zastąpić? powiedzmy innym olejem, miodem, cukrem waniliowym?

asieja
13 lat temu

uwielbiam takie chrupiące śniadanie.

tata_orz
13 lat temu

jestem fanem takich pyszności!
spotkałem się z tezą, że warto ziarno mieszać z czymś kwaśnym np. mus, dżem, sok owocowy dla lepszego wchłaniania np. żelaza, taka granola z musem lub świeżymi truskawami! mmmm 😉 pozdrawiam

moni
13 lat temu

a gdzie mozna kupić zurawine suszona niesłodzona
pozdrawiam

Aleksandra
13 lat temu

Polecam, pyszne, zdrowe idealne na śniadanie do jogurtu (jeśli, ktoś nie lubi mleka).

Ps. sok z pomarańczy pomaga wchłaniać naszemu organizmowi żelazo

Pyszny prezent!:)

a_gaa
13 lat temu

Czy „płatki amarantusowe” to to samo co „amarantus ekspandowany”? Bo wszędzie tylko popping mieli…

a_gaa
13 lat temu

OK, już wiem, że to nie to samo. Następnym razem zrobię dokładnie wg przepisu. Teraz bez płatków amarantusowych, z miodem zamiast syropu z agawy i bez suszonych jeżyn (jak sobie nasuszę, to będę miała, bo trudno to kupić ;)) – wyszło super! :)))
Zabierałam się do tego jak pies do jeża, a to takie proste!
Wariacje na temat sama przyjemność 😉

Jezabel
Jezabel
10 lat temu

Ja robię ze stopionym masłem – 2 łyżki, żadnego cukru, syropu -do gotowej dosypuję dużo rodzynek – wychodzi wystarczająco słodka. Migdałów nie siekam, bo jestem leniwa 😉 za to dosypuję siemienia lnianego. Pycha!

13
0
Would love your thoughts, please comment.x