fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
10 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
margot
8 lat temu

Uwielbiam zupy ,a jesienią i zimą smakują jeszcze bardziej
Magda ta zupa ma nie tylko fajny skład ,ale też ślicznie wygląda

kasia
kasia
8 lat temu

Bardzo dobra zupa,koniecznie spożywać z dodatkami z przepisu!

MARCIN
MARCIN
8 lat temu

Przepyszne zupa. Zblenderowalem dwie chochelki i powiem szczerze że wyszedł z tego najlepszy sos pieczarkowy na świecie! Aż żal było go dodawać do zupy.
Kolejny raz mile zaskoczenie kubków smakowych.
Jesteś genialna!

Magda Gembacka
Magda Gembacka
8 lat temu
Reply to  MARCIN

Super 🙂 Cieszę się, że smamkowało 🙂

justa
justa
8 lat temu

Pyszna zupa! najlepsza pieczarkowa ever 😀 !! pierwszy raz zajrzalam na Twojego bloga jakies 2tyg temu a juz 3 potrawy zrobilam i kazda wysmienita! oprócz tej zupy jeszcze fasolke po bretońsku (cudo!) i kotlety z soczewicy (mniam!) swietne pomysly 🙂 ja nie jestem wegetarianka ale chce ograniczyc obiady mięsne do 2 dni w tyg i Twoj blog na pewno mi pomoze 🙂 pozdrawiam!

Magda Gembacka
Magda Gembacka
8 lat temu
Reply to  justa

Dobra wiadomość. Dziękuję i bardzo się cieszę 🙂 Pozdrawiam serdecznie.

Katarzyna Kot
Katarzyna Kot
8 lat temu

Mogłabyś zdradzić jak robisz bulion? Szukałam przepisu na stronie, ale nie potrafię znaleźć 🙁

Magda Gembacka
Magda Gembacka
8 lat temu
Reply to  Katarzyna Kot

Bardzo proszę 🙂 Do 2 litrów wody dodaję 1 duża opalona na ogniu cebulę, kawałek pora, 2 marchewki, korzeń pietruszki, spory kawałek selera, kawałek kapusty, 2 suszone grzyzbki, 2 liście laurowe, 4 ziarenka ziela angielskiego, kilka łodyżek świeżego lubczyku. Gotuję okołó 1 godziny. Doprawiam do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym. 🙂

Madlejna
Madlejna
8 lat temu

Przepyszna! Rozgrzewająca i sycąca… Każdy wziął dokładkę 🙂 dziękuję 🙂

10
0
Would love your thoughts, please comment.x