fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
10 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Marzena
Marzena
9 lat temu

Nie rozumiem dlaczego nie widzę wpisów z lutego, jak wchodzę bezpośrednio na Am mniam. Muszę wejść w jakiś przepis i dopiero stamtąd w archiwum wybieram luty 2015 🙁

Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  Marzena

Marzeno, spróbuj przeładować stronę CTRL + R lub F5 chyba że masz Maca to wtedy naciskasz jabłko +R. Po tym zabiegu powinno być wszystko okej. Pozdrawiam.

Marzena
Marzena
9 lat temu
Reply to  Magda Gembacka

Jest!! Udało się, dziękuję 🙂 Gdyby nie FB myślałabym, że nie ma nowych nowych wpisów, a na stronie ich nie było. Teraz już będę wiedziała jak sobie poradzić. Razem z moją córcią pozdrawiamy i dziękujemy za wspaniałe przepisy 🙂

Daria.
9 lat temu

ja akurat robiłam na razie twarożek z nerkowców, ale ten z migdałów też na pewno wypróbuję 🙂

Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  Daria.

Wypróbuj. Są bardzo podobne do siebie smakowo.

Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  Marzena

Super, cieszę się, że jest okej i miło mi, że gotujecie z ammniam 🙂 Pozdrawiam również 🙂

Ola z Doliny Kulturalnej

A ile ten wody powinno być tak mniej więcej? Pierwszy raz o czym takim słyszę, ostatnio zaczęłam eksperymenty w kuchni, zobaczymy co z tego wyjdzie 🙂

Magda Gembacka
9 lat temu

Olu, kilka łyżek, 2-5. Wszystko zależy jaką chcesz mieć konsystencję serka. Zaczniej od dwócha, a potem możesz dodać jeśli będzie to konieczne. Pozdrawiam.

Staromodna
Staromodna
7 lat temu

Czy do zrobienia tego twarozku mozna wykorzystac pulpe migdalowa pozostala po produkcji mleka?

Magda Gembacka
7 lat temu
Reply to  Staromodna

Tak, jak najbardziej 🙂

10
0
Would love your thoughts, please comment.x