fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
10 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
margot
9 lat temu

Mam jeszcze do upieczenia ful wegańskich pierników to zrobię obie twoja przyprawę do nich , bo skład mi się bardzo podoba

Melodyjkaa
Melodyjkaa
9 lat temu

Czytając czuję smak smakowicie… 🙂
Muszę wypróbować ale przyznam bez bicia. W życiu nie robiłam pierników i chcemy z przyjaciółką spróbować 😀
A nuż się nam coś uda 🙂

margot
9 lat temu

http://kuchniaalicji.blogspot.com/2014/12/pierniczki-weganskie-z-roku-2014.html
do tych ostatnich dwóch dałam przyprawę twoja Madziu

trackback

[…] laskowych lub rzepakowego, 1 łyżka syropu klonowego lub miodu np. lipowego, 1 łyżeczka domowej przyprawy piernikowej, 1 łyżka octu balsamicznego dobrej jakości, sól i pieprz do […]

Margot
Margot
8 lat temu

w tym roku wstawiłam sobie na blog

Magda Gembacka
Magda Gembacka
8 lat temu
Reply to  Margot

Alu, wspaniale. Bardzo mi miło 🙂

Monika
Monika
3 lat temu

Piernik to ciasto, bez którego trudno wyobrazić sobie sezon zimowy, a w szczególności świąteczny. Jego charakterystyczną cechą jest intensywny, korzenny smak i aromat. To zasługa mieszanki przypraw, którą zwykle kupuje się w sklepie. A przecież można zrobić ją samodzielnie. 

10
0
Would love your thoughts, please comment.x