fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
13 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
teenager ;)
10 lat temu

nie dosyć, że najłatwiejsze to jeszcze jedno z najsmaczniejszych! 🙂

Darka
10 lat temu

Ale super przepis. Dodaję do zakładek 🙂

Renka
Renka
10 lat temu

Wygląda smakowicie. Czy ma szansę się udać z jakąś mąką bezglutenową?

margot
10 lat temu

Aaaaaaa świetne, bardzo mi się podoba , takie prawdziwie jesienne

ewka
ewka
10 lat temu

Dlaczego dopiero po 3. r.ż,?

Qchniazdrowia.pl/blog
10 lat temu

Świetny przepis! Czekoladowe w kolorze i daktylowe w smaku- to lubię:):):)

gin
gin
10 lat temu

Mmm, ależ pyszności 🙂
Ja też jesienią nabieram apetytu na takie ciasta 🙂

Maja
Maja
10 lat temu

Witam,

Kolejny przepis, którego wykonania nie mogę się już doczekać 🙂 ciasto wygląda bardzo apetycznie!
A tymczasem, czy podpowie mi Pani cokolwiek o oleju ryżowym? Lepszy nierafinowany (dostępny w zwykłych sklepach czy tylko ze zdrową żywnością?). Do tej pory smażyłam i dodawałam do ciast oliwy z oliwek…..

Justyna
Justyna
10 lat temu

Ciasto upiekłam jest rewelacyjne i naprawdę łatwe, dziękuję i pozdrawiam 🙂

Edyta
Edyta
7 lat temu

Czy ocet jabłkowy jest konieczny? Jeżeli tak, do czego mogę go używać jak już go kupię? 🙂

Edyta
Edyta
7 lat temu
Reply to  Edyta

Juz znalazłam, można go zastąpić sokiem z cytryny 🙂

13
0
Would love your thoughts, please comment.x