Skip to content
Menu

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
9 Komentarze
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
10 lat temu

Czy zupę można zrobić dzień wcześniej, czy najlepsza jest świeża? 🙂

Magda Gembacka
10 lat temu
Reply to  Lena

Można oczywiście. Na drugi dzień jest jeszcze lepsza 🙂

ania
ania
10 lat temu

Pani Madziu a ten zakwas kupiony czy ma Pani jakis sprawdzony przepis?

Magda Gembacka
10 lat temu
Reply to  ania

Kupiłam, żur staropolski firmy Vitapol

Tomasz
Tomasz
10 lat temu

Świetny przepis, zapraszam do siebie.http://tataimalolata.blog.pl/

Gosia
Gosia
9 lat temu

Na którym etapie dodać czosnek ?

Magda Gembacka
9 lat temu
Reply to  Gosia

czosnek należy zeszklić razem z cebulą.

Anna Gajewska
Anna Gajewska
8 lat temu

Zrobiłam żurek wg przepisu ale wyszedł za gęsty:) mi średnio smakowało za to moja dwuletnia córeczka sie zajadala a to najważniejsze:) dziękuję

Magda Gembacka
8 lat temu
Reply to  Anna Gajewska

Bardzo proszę 🙂

9
0
Would love your thoughts, please comment.x