fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
10 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Paulina
Paulina
8 lat temu

pomidorów nie dusisz na patelni, tylko tak wymieszane na zimno?

Margot
Margot
8 lat temu

Magda , aleś cudów pokazałaś , ja miałam gości i mało zaglądałam na internet , ale dużo w zamian piekłam i gotowałam :D. Dzisiaj zajrzałam i nie wiem od czego nadrobić zaległości , wszystko pasuje na te istne tropiki jakie panują u nas Hm , może od tego sosu?

Magda Gembacka
8 lat temu
Reply to  Paulina

Tak, nie duszę pomidorów. To taki sos na surowo właśnie 🙂

Magda Gembacka
8 lat temu
Reply to  Margot

Dzięki Alcia. Cieszę się, że Ci się podobają moje propozycje na upały 🙂 Próbuj po kolei i koniecznie daj znać czy Ci smakowało. Ściskam

Daria.
8 lat temu

odkąd pierwszy raz spróbowałam makaron z pomidorami stał się on moim hitem, po prostu – makaron i sos pomidorowy czy też pieczone pomidory 🙂 klasyk nie do pobicia, uwielbiam!

Magda Gembacka
8 lat temu
Reply to  Daria.

Ja też uwielbiam 🙂

Margot
Margot
8 lat temu

Pyszne , ja jadłam na ciepło , najpierw zrobiłam sos ,a na końcu ugotowałam makaron , polałam i jadłam od razu , dla mnie bomba

Magda Gembacka
8 lat temu
Reply to  Margot

Super. Alu cieszę się, że wypróbowałaś przepis 🙂 Ściskam

Hela
Hela
4 lat temu

To danie we Włoszech nazywa sie checca. Najlepiej jak pomidory z czosnkiem, oliwa i bazylią (bez soli, bo „sos” pusci wode i zrobi się ciapaja) przemacerują sie w lodowce przez pare godzin/ noc. Pycha! Najprostsze i bardzo tanie danie latem. Szczególnie jak ma sie dobre pomidory pod ręką 🙂

10
0
Would love your thoughts, please comment.x