Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

16
Dodaj komentarz

avatar
10 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Magda GembackaAgnieszka GolecRabarbarowy krem jaglany – Spiżarnia Sikorek V2Krem / budyń dyniowo-jaglany z piernikową nutą | AmmniamMagda Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Kasia K.
Gość

Wszystko mam w domu. Po pracy się za niego biorę!

Ania
Gość

Podobne musy jaglane robię z rozmaitymi owocami, ale na rabarbar jeszcze nie wpadłam. Skorzystam z Twojego pomysłu, dziękuję za przepis

margot
Gość

Cudo , Magda a czym miksujesz na tak gładko?

margot
Gość

nooo to zazdroszczę, hm ja mam taki gorszy zdecydowania sprzęt , no nic

Justek
Gość
Justek

Cudowne! Dziś zrobiłam na śniadanie, co prawda bez daktyli, ale rabarbar z własnego ogródka był tak cudownie słodki… <3

iwona
Gość
iwona

ok rozumiem z rabarbarem nie można przesadzać, ale odkąd spróbowałam tej wersji jaglanej to się zakochałam i jem ciągle i ciągle, mam nadziej że jakoś tą ilość kwasu szczawiowego w diecie przeżyje:)

trackback

[…] już kilka jaglanych kremów/budyniów: śliwkowo – czekoladowy, czekoladowy, piernikowy, rabarbarowy i jeszcze o smaku […]

trackback

[…] przepis pochodzi ze strony  ammniam […]

Agnieszka Golec
Gość
Agnieszka Golec

Czy kasza manna lub kukurydziana mogą być, bo właśnie mam zbędny rabarbar

Agnieszka Golec
Gość
Agnieszka Golec

Czy kasza manna lub kukurydziana mogą być, bo właśnie mam zbędny rabarbar?

Magda Gembacka
Gość

Z kaszą manną powinno wyjść 🙂 Pozdrawiam