Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

15
Dodaj komentarz

avatar
7 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Magda GembackaKlaraDziewczyny same w domu, czyli nasz jadłospis na 5 dni | MAMORKI.comPatrycjaBeata Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Daria.
Gość

takie owsiane placuszki uwielbiam, szczególnie z owocami – są proste, pyszne i zdrowe 😉 nic dodać, nic ująć! 🙂

margot
Gość
margot

takie placuszki to ja bym chętnie zjadła , fajne , bardzo fajne

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Dzięki Alcia 🙂 Pyszne są i mega proste do zrobienia 🙂

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Dokładnie. Ja też uwielbiam.

gosia
Gość
gosia

czy banan jest konieczny? czym można go zastąpić?

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Banan zastępuje jajko, jest konieczny. Można go zastąpić jajkiem, albo puree z jabłek lub dyni.

Bietka
Gość
Bietka

Witam,
a w przepisie nie ma inf o proszku do pieczenia..a w inf dotyczących wykonania jest.
To co w koncu z tym proszkiem? 🙂

Pozdr,
Bietka

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Zaszła pomyłka. Juz poprawiłam. Trzeba dodać tylko sodę, nie proszek do pieczenia 🙂

Beata
Gość
Beata

Witam, a jakie mleko roślinne polecasz??

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

może być sojowe, z nerkowców, migdałowe 🙂

Patrycja
Gość
Patrycja

Zastanawiam się czy mleko kokosowe będzie pasowało do zrobienia takich placuszków?

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Ja lubię połączenie jabłek, cynamonu i kokosa, więc moim zdaniem mleko kokosowe będzie pasowało 🙂

trackback

[…] Owsiane placuszki z jabłkami i cynamonem […]

Klara
Gość
Klara

a można go zastąpić mielonym siemieniem lnianym ? działa jak jajko

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Można zastąpić, choć ja raczej unikam podgrzewania siemienia lnianego. Zamiast banana można dodać również puree z jabłek lub dynii.