Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

21
Dodaj komentarz

avatar
10 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
MagdaMARMagda GembackaGosiaZakochana babeczka Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
teenager ;)
Gość

nie mam żadnych wątpliwości, że to śniadanie jest królewskie! świetne gofry, a do tego z mojej ulubionej mąki – po prostu nic dodać, nic ująć! 🙂

ewka
Gość
ewka

Eh, nie mam gofrownicy:(

Majka
Gość
Majka

a mus moze byc tylko z jablek? wyjda?

margot
Gość

Wspaniałe , jaki mają świetny skład, a wyglądają bosko

p.s Magda , a będą te przepisy z mąką jaglaną ?

Monika
Gość
Monika

Czy można zastąpić mąkę owsianą orkiszową? I czy można jakoś wymienić masło orzechowe? Obiecałam młodszej siostrze gofry, a niestety jest uczulona…

Tomasz
Gość

Ale wymodziłaś gofry ze składem: mus jabłkowo-dyniowego, syrop klonowy i do tego z mąki owsianej, jak dorwę dynię to na pewno zrobię takie królewskie śniadanie.

eli
Gość
eli

Czy mus z jabłek można zastąpić gotowanymi jabłkami ze słoiczka? Oczywiście domowej roboty 🙂

Kamilcia
Gość

niestety udało mi się zrobić w całości tylko 2 pierwsze gofry, pozostałe kompletnie nie chciały odejść od płyt gofrownicy. Możliwe, że to wina zbyt małej mocy, lub zastąpienia części mąki owsianej mąką gryczaną. Niemniej te dwa, które wyszły w smaku super, chrupiące. Z reszty ciasta zrobiłam puchate placuszki. 🙂

Zakochana babeczka
Gość
Zakochana babeczka

Cudowne!
Uwielbiam gofry, jutro robię sobie królewskie śniadanie ^_^

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

To koniecznie daj znać, czy smakowały 🙂 Pozdrawiam

Zakochana babeczka
Gość
Zakochana babeczka

Wyszły mega smaczne!
Pyszna odmiana tradycyjnych gofrów ^^

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Super. Cieszę się, że smakowały 🙂

Gosia
Gość
Gosia

zrobilam z orkiszowej i rzeczywiscie sa takie sobie, bardzo dlugo je pieklam a i tak w niektorych miejscach byly jakby surowe, ale nastepnym sprobuje z owsiana maka, myslam ze te maki mozna wymieniac,

Magda Gembacka
Gość
Magda Gembacka

Gosiu, z owsianej mąki wyjdą na pewno 🙂

MAR
Gość
MAR

COS TAKIEGO NA GOFRACH , bialy cukier!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!