fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
11 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Daria.
8 lat temu

coś czuję, że taki krem niedługo zaserwuję sobie na śniadanie – idealnie wpasowuje się w jesienną pogodę za oknem 🙂 poza tym, uwielbiam budynie z kaszy jaglanej!
świetne zdjęcia 🙂

Magda Gembacka
Magda Gembacka
8 lat temu
Reply to  Daria.

Koniecznie zaserwuj 🙂 Pozdrawiam

gin
gin
8 lat temu

Ma cudowny kolor!
Zjadłabym 🙂

Malgorzata
8 lat temu

Przyprawa piernikowa jeszcze wzmocni smak – moim zdaniem potrawa bardziej wpisuje się w zimowe klimaty. Akurat mrożę dynię, więc trochę poczekam z deserem.

Magda Gembacka
Magda Gembacka
8 lat temu
Reply to  Malgorzata

Jasne, poczekaj 🙂 Dla mnie to deser idealny na chłodne jesienne dni 🙂 Pozdrawiam

Ala
Ala
8 lat temu

Łamiąc czasem zasady paleo u starszego syna pojawia się jakiś bezgluten, najczęściej basmati i jaglanka. I tak też, w ramach nagrody za brak cukru w diecie, mój dziesięciolatek zajadał budyń z tego przepisu. Jedyną zmianą był olej kokosowy zamiast migdałów. Jako że ja jestem całkowicie bezzbożowa mogę tylko zacytować opinię syna, że budyń jest wyśmienity 🙂 Wczoraj wersja waniliowo-piernikowa a dziś na śniadanie z dodatkiem kakao

Magda Gembacka
Magda Gembacka
8 lat temu
Reply to  Ala

Alu, cieszę się, że bydyń smakował twojemu synkowi 🙂

Make it healthier
Make it healthier
8 lat temu

Pysznie! I zdrowo!:) mmmmm:)
Pozdrawiam i zapraszam również do mnie:)
http://www.make-it-healthier.blogspot.com

Aleksandra
Aleksandra
3 lat temu

Przepis zniknął ?

11
0
Would love your thoughts, please comment.x