fbpx Skip to content

Jeśli lubisz moje przepisy, możesz mnie wesprzeć i postawić mi kawę.

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Powiadomienia
Powiadom o
guest
16 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
margot
7 lat temu

Maja jeszcze jedna zaletę , są bardzo fotogeniczne w twoim wydaniu Madziu

paulina - simpleandnatural
paulina - simpleandnatural
7 lat temu

Będę robić je w najbliższym czasie, tylko jeszcze nigdy nie piekłam klopsików w piekarniku. Mam nadzieję, że nie przepiekę.

Magda Gembacka
Magda Gembacka
7 lat temu

Super. Koniecznie daj znać, czy wyszły i czy smakowały 🙂 Najważniejsze to wyczuć swój piekarnik i nie piec ich zbyt długoo, żeby nie były suche 🙂

Magdalena
Magdalena
7 lat temu

Wyglądają jak te z Ikei wegańskie. 🙂

Magda Gembacka
Magda Gembacka
7 lat temu
Reply to  Magdalena

Tworząc ten przepis inspirowałam się klopsami z Ikea. W smaku są inne( w tych z Ikea czuć w zasadzie tylko kumin, tu smak jest bogatszy 🙂 i pewnie mają nieco inny skład 🙂

Golimek
Golimek
7 lat temu

Klopsiki są pyszne. W końcu coś smakowało wszystkim moim dzieciom 🙂
Piekłam 22 minuty i wcale nie były suche.

Magda Gembacka
Magda Gembacka
7 lat temu
Reply to  Golimek

Super. Bardzo się cieszę, że smakowały Twoim dzieciom <3

Anna Gołajewska
Anna Gołajewska
7 lat temu

przymierzam się do zrobienia tych klopsików i mam dwa pytania: czy dodanie selera naciowego jest konieczne? czy można go czymś zastąpić?

pozdrawiam, Ania

Magda Gembacka
Magda Gembacka
7 lat temu

Aniu seler naciowy mozna pominąć albo zastąpić selerem korzeniowym 🙂 Pozdrawiam serdecznie.

Anna Gołajewska
Anna Gołajewska
7 lat temu
Reply to  Magda Gembacka

Dziękuję.

Magda Gembacka
Magda Gembacka
7 lat temu

Bardzo proszę 🙂 Mam nadzieję, że klopsy będą smakowały 🙂

Sabrina
7 lat temu

Jakiś czas temu trafiłam na Pani, a później o nim jakoś zapomniałam. Przypomniałam sobie, gdy zrobiłam pyszne kotleciki z soczewicy 🙂 muszę się zabrać za te klopsiki. Ale, że jestem bardzo kiepską kucharką mam pytania. Czy można zastąpić groszek takim z puszki, czy musi być mrożony? Przez jaki mniej więcej czas dusić warzywa na patelni? I włożyć do piekarnika na środku, czy bardziej u góry?

Pozdrawiam 🙂

Magda Gembacka
Magda Gembacka
7 lat temu
Reply to  Sabrina

Groszek musi być mrożony, albo świeży. Warzywa należy dusić około 5-6 minut, aż wszystkie warzywa będą miękkie. Piec należy w środkowej części piekarnika. Pozdrawiam i życzę smacznego !

Sabrina
7 lat temu
Reply to  Magda Gembacka

Dziękuję bardzo! 🙂

anetanatalia
anetanatalia
4 lat temu

Szklanka kaszy jaglanej już po ugotowaniu czy ugotować szklankę kaszy?

16
0
Would love your thoughts, please comment.x