Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Zapisz się na newsletter i pobierz bezpłatnie
6 POMYSŁÓW NA ZDROWE, WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE SŁODKOŚCI

 

13
Dodaj komentarz

avatar
10 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
EdytaJustynaMajaginQchniazdrowia.pl/blog Recent comment authors
  Powiadomienia  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
teenager ;)
Gość

nie dosyć, że najłatwiejsze to jeszcze jedno z najsmaczniejszych! 🙂

Darka
Gość

Ale super przepis. Dodaję do zakładek 🙂

Renka
Gość
Renka

Wygląda smakowicie. Czy ma szansę się udać z jakąś mąką bezglutenową?

margot
Gość

Aaaaaaa świetne, bardzo mi się podoba , takie prawdziwie jesienne

ewka
Gość
ewka

Dlaczego dopiero po 3. r.ż,?

Qchniazdrowia.pl/blog
Gość

Świetny przepis! Czekoladowe w kolorze i daktylowe w smaku- to lubię:):):)

gin
Gość

Mmm, ależ pyszności 🙂
Ja też jesienią nabieram apetytu na takie ciasta 🙂

Maja
Gość
Maja

Witam,

Kolejny przepis, którego wykonania nie mogę się już doczekać 🙂 ciasto wygląda bardzo apetycznie!
A tymczasem, czy podpowie mi Pani cokolwiek o oleju ryżowym? Lepszy nierafinowany (dostępny w zwykłych sklepach czy tylko ze zdrową żywnością?). Do tej pory smażyłam i dodawałam do ciast oliwy z oliwek…..

Justyna
Gość
Justyna

Ciasto upiekłam jest rewelacyjne i naprawdę łatwe, dziękuję i pozdrawiam 🙂

Edyta
Gość
Edyta

Czy ocet jabłkowy jest konieczny? Jeżeli tak, do czego mogę go używać jak już go kupię? 🙂

Edyta
Gość
Edyta

Juz znalazłam, można go zastąpić sokiem z cytryny 🙂